Om mig

Om mig

Jag brinner för människors hälsa och att se människor växa och utvecklas.

Det låter kanske klyschigt men jag har alltid varit intresserad av människor och har alltid jobbat med människor som fokus.

 

Jag är utbildad personalvetare och har jobbat 20 år med rekrytering och personalfrågor. Som chef på distans har jag varit tvungen att vässa min känsla för att fånga upp hur personalen mår. Mitt högsta mål var alltid att försöka vara coachande ledare och fånga upp i god tid om någon inte mådde bra. Det jag lyckades mindre bra med var att fånga upp mig själv när situationen i mitt arbete förändrades och jag hamnade i en lång period av negativ stress. Under 2017 gick jag hem från mitt jobb sjukskriven med en begynnande utbrändhet och det är faktiskt det bästa som har hänt mig. Det jag började förstå då var att jag är oerhört känslig för energier och tar in andra människors känslor vilket var en av orsakerna till att jag tillslut tvingades gå hem.

 

Under de månader jag var hemma kände jag att min själ ropade och skrek på insidan och ville något annat. Jag insåg att jag måste bryta med mitt gamla jobb om jag ska må bra och det var när jag gjorde det som en helt ny värld öppnade sig. Trots att jag inte hade något annat jobb att gå till kände jag mig alldeles lugn och väldigt lättad och lycklig.

 

Universum hade försökt berätta för mig länge att sakta ner, lyssna inåt, byta bana, jobba mer med holistisk hälsa, fokusera på healing osv. Jag har sedan tonåren haft ett stort andligt intresse och hade redan gått kurs i Reikihealing men fick inte riktigt tid och ro att göra något av det. Och plötsligt, när de förvisso tvingade mig in i väggen först, så hoppade jag och visade då att jag äntligen lyssnade och i samma stund började jag omedvetet sända signaler till universum att jag nu var redo för allt som bara låg och väntade på mig.

 

Kursen i Reikihealing gick jag redan 2016. Jag hade själv fått healing flera gånger och visste hur effektivt och läkande det var. Jag gick även en kortare kristallhealingkurs och en kurs i Fullt Spectrum Healing, jag gick på mediala träffar, tarotkurs, mediala kurser osv men ingenting tog fart. Förrän jag hoppade.

 

Så fort jag valde den vägen började andra pusselbitar falla på plats. Möten med människor och samtal som leder till insikter och från ingenstans började jag plötsligt ta emot information från Universum om en healing från Atlantis och Lemurien. Det kom information, symboler, healingord och frekvenskoder och innan jag visste ordet av så satt jag med en kanaliserad healing framför mig. Paranshealing, som även inkluderar Atlantisk Ordhealing. En healing som jag använt mig av i tidigare inkarnationer. Och som nu väcktes till liv igen.

 

Idag har jag lärt mig använda min känslighet som en styrka i mitt arbete. Genom meditation och yoga är det lättare att hitta lugn och balans och jag tillbringar även mycket tid i naturen. Jag älskar att ströva omkring och titta på allt som Moder Jord har skapat och är gärna ute och fotograferar allt det vackra.

 

Jag är en öppen och inkännande person. Jag vill hjälpa människor att hitta balans mellan sin kropp, själ och ande. Och jag vill hjälpa människor lyssna inåt och läka alla de gamla känslor och tankar som vi alla bär på och som tynger oss och håller oss tillbaka i onödan. Som kanske inte ens är våra egna känslor från början utan sådant vi ärvt via vårt DNA.

 

Att läka gammal karma och rensa energier och skapa balans mellan kropp och själv är ingen quick fix, men jag är gärna med på din resa och skalar av lager efter lager för att du ska må bra.

 

Jag är jätteglad att just du hittade till min sida!

 

Varma kramar

Jensita

 

Copyright @ All Rights Reserved